Luka Vildoza najkorisniji igrač ABA lige za oktobar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Nov.2022, 12:28

Luka Vildoza najkorisniji igrač ABA lige za oktobar

Košarkaš Crvene zvezde Argentinac Luka Vildoza najkorisniji je igrač (MVP) ABA lige za oktobar, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu regionalnog takmičenja.

Crvena zvezda je u oktobru ostvarila sve četiri pobede u ABA lige, a pored Partizana jedini je neporaženi tim u regionalnom takmičenju.

Vildoza je stigao u Crvenu zvezdu sredinom oktobra, a prosečno je postizao 16,5 poena i imao šest >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << asistencija, 1,5 skokova i 2,5 ukradenih lopti po meču. On je imao indeks korisnosti 24,5.

"Ne mogu da obećam da ću igrati cele sezone kao u prethodnih nekoliko utakmica, ali ono što mogu da vam obećam je da ću dati sve od sebe na svakom meču. Nastaviću da se borim i da radim sve što mogu da pomognem svom timu da pobedi", rekao je Vildoza za zvanični sajt ABA lige.

Argentinski košarkaš tvrdi da je ABA liga jako takmičenje.

"Iako sam odigrao samo dva meča u regionalnom takmičenju, utisak je da je liga veoma, veoma teška, posebno kada igrate na gostovanjima", rekao je Vildoza.

Argentinac je istakao da će se Crvena zvezda boriti za titulu u ABA ligi.

"Imamo jak tim, koji će se sigurno boriti za vrh. Ove sezone nismo izgubili nijedan meč u ABA ligi. Ako nastavimo da radimo na načina na koji smo radili u poslednjem periodu, možemo da budemo zaista jak tim. Verujemo da zajedno možemo da osvojimo još jednu titulu u regionalnom takmičenju", zaključio je Vildoza.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.