Izvor: MozzartSport.com, 19.Jan.2021, 00:12

Luka Marković adut Mačve u borbi za opstanak

Crvena zvezda prosledila mladog napadača na novu pozajmicu

Dijego Falčineli kao prvi izbor Dejana Stankovića, Milan Pavkov u zapećku, ali i dalje na platnom spisku, El Fardu Ben kao, pokazalo se, višestruko korisna opcija u ulozi „devetke“, Nikola Krstović u situaciji da merka ponudu iz Belgije, ali da ne bi bilo gužve u napadu Crvene zvezde, prvak Srbije odlučio je da Luku Markovića (20) prosledi na još jednu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pozajmicu.

Mladi centarfor će prolećni deo sezone provesti u Šapcu i pokušati da pomogne Mačvi u nameri da sačuva status superligaša. Mozzart sportu je potrvrđeno da je dogovor utanačen i narednih dana čeka se zvanična potvrda ovog posla.

Marković se letos vratio u srpski fudbal, posle lekcija u Italiji (ugovor sa mladim timom Juventusa, pozajmice Krotoneu i Torinu), najpre je trenirao sa Partizanom, da bi ga kasnije ugrabila Crvena zvezda i prosledila na pozajmicu u Novi Pazar. Dogovor je bio da nekadašnji član Čukaričkog igra za Pazarce u prvom delu sezone i ta obaveza je istekla utakmicom sa Napretkom polovinom decembra. Upravo su Kruševljani bili zainteresovani za špica iz „klase 2000“, međutim, Mačva je bila upornija i konkretnija i dobila osveženje u napadu.

Od Luke Markovića se očekuje da izleči hronični problem neefikasnosti tima iz Šapca, jesenas preciznog tek 11 puta na 19 utakm ica. Het-trik protiv Vojvodine početkom oktobra nagoveštaj je da bi Mačva mogla da profitira na tom planu.

Na leto sledi Markovićev povratak na stadion „Rajko Mitić“, s obzirom da je do juna 2023. vezan za crveno-bele.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.