Luka Jović promenio klub!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Nov.2016, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka Jović promenio klub!

Bivši napadač Crvene zvezde Luka Jović napustiće Benfiku posle godinu dana. On odlazi iz Lisabona u Vitoriju iz Setubala, ali kao pozajmljeni igrač.

Kako prenose portugalski mediji, među kojima je i ugledna A Bola, on će u zimskom prelaznom roku pojačati ekipu iz Setubala, za koju će nastupati do kraja tekuće sezone.

Jović je prošle zime stigao u Benfiku iz Crvene zvezde kao zalog za budućnost, a tokom prve godine nije imao prilike da igra za prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << tim. Sada slavni klub smatra da bi mu bolje bilo da ode na pozajmicu, gde bi imao više prostora za igru, umesto da u najvažnijim godinama za karijeru greje klupu u Benfiki.

On je u prvestvu debitovao na meču protiv Boaviste, a igrao je i u meču Lige šampiona protiv Bajerna iz Minhena.

Uglavnom je trenirao i igrao za rezervni tim koji se takmiči u drugoj ligi, a sada će imati priliku da pokaže svoj kvalitet u najjačem rangu takmičenja.

Vitorija je trenutno 10 tim na tabeli portugalskog prvenstva sa 13 osvojenih bodova.

Osim Jovića, u Benfiki sličan status imaju još dva talentovana srpska fudbalera, Andrija Živković i Ivan Šaponjić, koji su daleko od prvog tima.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DELIJE SU GA PRIŽELJKIVALE: Luka Jović odlazi iz Benfike

Izvor: HotSport.rs, 28.Nov.2016

Talentovani napadač će u januaru promeniti klub ali ne i ligu...Činjenica je da Luka Jović u taboru Ruja Vitorija nije dobio pravu priliku, te će tokom zimskog prelaznog roka preći u Vitoriju iz Setubala na pozajmicu do kraja sezone.. Kada je kao talentovani golgeter iz Crvene zvezde pre manje...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.