Luda vest iz Brazila! Crvena zvezda i Korintijans se bore za Kazim-Ričardsa!

Izvor: MozzartSport.com, 05.Jan.2017, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luda vest iz Brazila! Crvena zvezda i Korintijans se bore za Kazim-Ričardsa!

Brazilski mediji tvrde da su crveno-beli poslali ponudu za turskog napadača

Prilično luda vest nam stiže iz Brazila: Crvena zvezda i Korintijans u borbi za Kolina Kazim-Ričardsa! I Korintijans je bliži potpisu turskog napadača...

Vest je objavio veliki broj brazilskih medija koji najavljuju transfer Ričardsa iz Koritibe u Korintijans. Kontroverzni napadač je stigao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Koritibu pre šest meseci, postigao tri gola na 25 mečeva i ostavio prilično dobar utisak na terenu. Ali naravno, problem je predstavljalo njegovo ponašanje van terena koje ga prati cele karijere... Zbog čega je Koritiba rešila da ga proda godinu dana pre isteka ugovora ako dođe prava ponuda.

Ponuda je stigla od Korintijansa. Koritiba je tražila 1.000.000 brazilskih reala (oko 300.000 evra), što je Korintijans navodno pristao da plati. Ali za igrača se po pisanju Brazilaca interesuje i Crvena zvezda koja se raspitivala za uslove pod kojima može da angažuje truskog napadača rođenog u Engleskoj. Zvezda je preko menadžera bliskog klubu koji je ranije dovodio igrače iz Južne Amerike na Marakanu, predložila Koritibi da pozajmi Ričardsa na godinu dana. Slično kao što je to bio slučaj sa Moučeom i Palmeirasom prethodnog leta.

Ali kako je Korintijans dostavio konkretnu ponudu, Zvezdin predlog je pao u drugi plan. Napadač se već nalazi u Sao Paulu na lekarskim pregledima, ali transfer je zapeo jer Korintijans nije dao bankarske garancije da će isplatiti ono što je obećao.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

BRAZILSKI MEDIJI: Zvezda i Korintijans se bore za Kazim-Ričardsa

Izvor: Večernje novosti, 05.Jan.2017

Senzacionalna vest stiže iz Brazila. Navodno Crvena zvezda i Korintijans su ušli u borbu oko angažovanja nekada velike nade evropskog fudbala Kolina Kazim-Ričardsa Senzacionalna vest stiže iz Brazila. Navodno Crvena zvezda i Korintijans su ušli u borbu oko angažovanja nekada...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.