Lučić: Nezadovoljan sam VIDEO

Izvor: B92, 25.Okt.2023, 23:50

Lučić: Nezadovoljan sam VIDEO

Mladi krilni napadač Crvene zvezde Vladimir Lučić iskreno je rekao posle meča sa Lajpcigom da nije zadovoljan porazom rezultatom 3:1.

Crveno-beli su izgubili meč, iako su sebi probudili nadu u 70. minutu kada je Marko Stamenić doneo 2:1 pred završnicu meča.

Lučić je bio jedan od "klinaca" koji su ušli u igru u drugom poluvremenu.

"Nezadovoljan sam, jer smo izgubili bodove. Išli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo, naravno, na pobedu. Malo smo lošiji bili na početku utakmice i primili smo gol. U drugom poluvremenu smo pokušali sa nekoliko šansi da stignemo rezultat", rekao je Lučić.

"Stigli smo ih na 2:1. Plašili smo se da ne primimo neki gol iz kontre, a pao je posle prekida. Okrećemo se utakmicama u ligi koje su nam važne, pred revanš u Beogradu".

Lajpcig se nudio...

"Još dok sam bio na klupi video sam da ima dosta prostora da se igra. Nekako, to nismo koristili u prvom poluvremenu. U drugom smo počeli to da koristimo i bilo je bolje. Samo možda da smo u prvom poluvremenu počeli da igramo kako treba, bio bi povoljniji rezultat".

"Iskreno, da, pokazali smo da možemo. Samo još da u Beogradu to sprovedemo u delo. Nisam zadovoljan što smo izgubili, ali što se tiče igre dobro je bilo. Nije bilo toliko loše, samo još da smo osvojili bodove", rekao je Vladimir Lučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.