Lovrenova izjava po dolasku u Beograd odjeknuće do - Rusije!

Izvor: Sportske.net, 05.Nov.2018, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lovrenova izjava po dolasku u Beograd odjeknuće do - Rusije!

U Hrvatskoj je već odjeknula...

U ekspediciji Liverpula koja je danas tokom popodneva doputovala u glavni grad Srbije nalazi se i reprezentativac Hrvatske Dejan Lovren.

Defanzivac Liverpula nije igrao u prethodnom duelu protiv Crvene zvezde na Enfildu (4-0), ne očekujemo ga ni sutra u ulozi startera, ali kako god, Lovren je u Beograd stigao dobro raspoložen.

Tako se na Instagramu pojavio njegov snimak sa beogradskog aerodroma ''Nikola Tesla'', >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gde je nasmejan, u društvu takođe raspoloženog Mohameda Salaha, primetio velike mere obezbeđenja, pa se tim povodom našalio:

''Osećam se ovde kao Putin'', što su večeras preneli i srpski i hrvatski mediji.

A šta je njegov trener Jirgen Klop govorio nešto kasnije na konferenciji za medije u Beogradu, pogledajte u prilogu.

-
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.