Lorenzo Braun MVP 10. kola ABA lige

Izvor: RTS, 10.Dec.2019, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lorenzo Braun MVP 10. kola ABA lige

Košarkaš Crvene zvezde Lorenzo Braun proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) 10. kola regionalne ABA lige, saopšteno je na sajtu takmičenja.
Plejmejker crveno-belih odigrao je odličnu utakmicu protiv FMP, za 31 minut zabeležio je 28 poena, sedam asistencija, po pet skokova i ukradenih lopti, jedan blok, što mu je donelo indeks korisnosti 33.

Desetu rundu u ABA ligi obeležili >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su još Dominik Mavra iz Zadra kao najbolji poenter (26 poena), najbolji skakac sa 10 skokova je košarkaš Partizana Rade Zagorac, dok je najbolji asistent Žan Mark Šiško sa 19 dodavanja, što je novi rekord takmičenja.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.