Izvor: MozzartSport.com, 18.Okt.2020, 12:42

Lorenco Ebisilio pred transferom u Rumuniju

Bivši vezista Crvene zvezde u završnim pregovorima sa Voluntarijem

Velika očekivanja imali su navijači Crvene zvezde od Lorenca Ebisilija leta 2018. godine. Holandski vezista, bivši Ajaksov đak, došao je na Marakanu sa oreolom jednog od najboljih igrača kiparskog prvenstva. Početak je bio dobar, uspeo je  Ebisilio da pogodi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mrežu  Suduve, ali njegov hod po mukama počeo je tokom duela sa Spartakom iz Trnave.

Uskoro je Ebisilio izgubio mesto u startnoj postavi, i potom imao epizodnu ulogu. Na kraju je za Crvenu zvezdu odigrao 30 mečeva i pored tri gola upisao devet asistencija.

Pokušao je da karijeru spasi u Japanu. Ali nije mu išlo i u redovima Džubila. Od februara Lorenco Ebisilio traži klub. I čini se da će uskoro pronaći novu sredinu. Poznati rumunski novinar Emanuel Rosu objavio je da je nekadašnji Ajaksov đak u završnim pregovorima sa rumunskim Voluntarijem

Reč je o timu koji trenutno zauzima šesto mesto u rumunskom prvenstvu i ima ambicije da se plasira u plej-of.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Bivši fudbaler Zvezde se vraća u Evropu, zaigraće u komšiluku!

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2020

Nova prilika za Holanđanina...Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Lorenco Ebisilio na pragu je novog angažmana...Holanđanin je od februara bez kluba, a uskoro bi trebalo da potpiše ugovor sa Voluntarijem iz Rumunije...Ebisilio je na Marakanu stigao leta 2018. godine, ali posle dobrog starta nije uspeo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.