Lorenco Braun najkorisniji igrač desetog kola ABA lige

Izvor: Beta, 10.Dec.2019, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lorenco Braun najkorisniji igrač desetog kola ABA lige

Košarkaš Crvene zvezde Lorenco Braun proglašen je za najkorisnijeg igrača desetog kola ABA lige, saopšteno je danas na sajtu tog takmičenja. Američki plejmejker vodio je crveno-bele do pobede nad FMP-om posle produžetka (95:89), zabeleživši 28 poena, sedam asistencija, pet skokova, isto toliko ukradenih lopti i jednu blokadu, što je bilo dovoljno za indeks korisnosti 33. Osim Brauna, proteklog vikenda istakli su se i košarkaš Zadra, Dominik Mavra, koji je upisao 26 poena, zatim član Partizana Rade Zagorac, koji je bio najbolji skakač sa 10 skokova, kao  i Žan Mark Šiško, koji je zabeležio 19 aistencija.Crvena zvezda ima skor od šest pobeda i četiri poraza u dosadašnjem delu sezone, te se nalazi na petom mestu na tabeli regionalnog takmičenja.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRUNA DOBRIH IGARA: Lorenco Braun najkorisniji igač 10 kola ABA lige (VIDEO)

Izvor: Kurir, 10.Dec.2019

Košarkaš Crvene zvezde Lorenco Braun proglašen je za najkorisnijeg igrača desetog kola ABA lige, saopšteno je danas na sajtu tog takmičenja.

Nastavak na Kurir...

Jokić solidan u porazu, drama u Majamiju

Izvor: RTS, 11.Dec.2019, 08:30

Košarkaši Denvera poraženi su na gostovanju u Filadelfiji sa 97:92 uprkos dobrom učinku Nikole Jokića koji je ostvario dvostruki dvocifren učinak. U dramatičnoj završnici posle produžetka slavio je i Majami nad Atlantom 135:121, a čak četvorica igrača imala su dvocifren šuterski učinak. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.