Lorenco Braun MVP 1. kola ABA lige

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Okt.2019, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lorenco Braun MVP 1. kola ABA lige

Plejmejker Crvene zvezde Lorenco Braun izabran je za najkorisnijeg košarkaša 1. kola ABA lige, saopšteno je danas na sajtu regionalnog takmičenja.

Braun je u ubedljivoj pobedi Zvezde nad Primorskom (90:64) u Beogradu ostvario dabl-dabl od 18 poena i 10 asistencija, uz po dva skoka i ukradene lopte, blokadu za ukupan indeks 30.

Bivši član NBA ligaša Filadelfije, Minesote, Finiksa i Toronta tako je na najbolji način debitovao u ABA ligi i otvorio novu sezonu na Jadranu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lorenco Braun MVP 1. kola ABA lige

Izvor: RTS, 08.Okt.2019

. Plejmejker Crvene zvezde Lorenco Braun izabran je za najkorisnijeg košarkaša 1. kola ABA lige, saopšteno je na sajtu regionalnog takmičenja.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.