Lipovij: Uživaću u Zvezdi, znam da imamo fantastične navijače

Izvor: Blic, 03.Mar.2014, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lipovij: Uživaću u Zvezdi, znam da imamo fantastične navijače

Novo pojačanje Crvene zvezde Oleksandr Lipovij doputovao je u Beograd, u utorak će obaviti neophodne lekarske preglede i već na večernjem treningu biti na raspolaganju treneru Dejanu Radonjiću, a veruje da će se brzo uklopiti, jer poznaje Nelsona, Radenovića i Marjanovića.

"Siguran sam da će ovo biti veoma interesantno iskustvo za mene. Srećan sam što sam u Beogradu i što ću nositi dres >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Crvene zvezde za koju sam čuo da je klub sa veoma bogatom tradicijom. Dobro poznajem nekoliko igrača. Sa Demarkusom Nelsonom i Ivanom Radenovićem sam igrao u Donjecku, a poznajem i Bobana Marjanovića. Siguran sam da ću uživati ovde, a nadam se da ću se što pre uklopiti u tim", rekao je Lipovij za klupski sajt.

Ukrajinski bek je otkrio i kako je upoznao Bobana Marjanovića tokom boravka u SAD.

"Sa Bobanom sam bio na NBA kampovima tokom leta u Milvokiju. Zajedno smo putovali nazad u Evropu, ali smo imali problema sa letom iz Detroita pa smo umesto u Njujork sleteli u Filadelfiju. Iz Filadelfije smo išli vozom za Njujork tako da smo imali dosta vremena za razgovor. Mogu da kažem da je Boban sjajan momak i veliko mi je zadovoljstvo što će mi biti saigrač", ispričao je Lipovij, koji je sa crveno-belima potpisao ugovor do kraja sezone.

"Sve se brzo desilo tako da nisam imao vremena ni da se telefonom čujem sa Radenovićem i Nelsonom. Ipak, znam da Zvezda ima veoma dobar tim, da je osvojila nacionalni Kup i da igra u osmini finala Evrokupa što u sjajni rezultati. Čuo sam da su navijači fantastični, u to sam se lično uverio, jer sam video mnogo slika i video klipova na interenetu. Navijači fenomenalno podržavaju ovaj tim i biće veliko zadovoljstvo igrati pred takvom publikom", zaključio je Lipovij.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lipovij: Uživaću u Zvezdi, znam da imamo fantastične navijače

Izvor: Dzungla.org, 03.Mar.2014

Novo pojačanje Crvene zvezde Oleksandr Lipovij doputovao je u Beograd, u utorak će obaviti neophodne lekarske preglede i već na večernjem treningu biti na raspolaganju treneru Dejanu Radonjiću, a veruje da će se brzo uklopiti, jer poznaje Nelsona, Radenovića i Marjanovića.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.