Liga Evrope: Zvezda i Vojvodina čekaju rivale u trećem kolu

Izvor: Glas javnosti, 19.Jul.2013, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga Evrope: Zvezda i Vojvodina čekaju rivale u trećem kolu

Crvena zvezda i Vojvodina su ostvarili povoljne rezultate u prvim utakmicama drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, pobedivši sa po 2:0 islandski IBV i mađarski Honved, pa s razlogom mogu da se nadaju plasmanu u treću rundu fudbalskog takmičenja, dok je posle poraza od Rubina 3:2 osvajač Kupa Srbije Jagodina verovatno  okončala evropsku priču.

Kada smo kod trećeg kola kvalifikacija, žreb za ovu rundu >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << obaviće se u 13 sati u sedištu Evropske fudbalske unije (UEFA) u Nionu. Ono što je važno je da se u ovoj rundi takmičenja priključuje 18 klubova, koji će imati status nosilaca.

S obzirom na činjenicu da će Crvena zvezda i Vojvodina, ako već "otpišemo" Jagodinu, i u trećem kolu, najverovatnije, biti u grupi nepovlašćenih timova, mogući rivali beogradskih i novosadskih crveno-belih mogli bi da budu: Štutgart, Sevilja, Udineze, Klub Briž, Sent Etjen, Cirih, Bursa, Svonsi, Rapid Beč, Metalurg Donjeck, Eštoril, Vitese, Kubanj, Asteras, Randers, Madervel, Jablonec i Hapoel Ramat Gan.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.