Leto tek počelo, a Zvezda već zaradila blizu 10 miliona, trljaju ruke i Nišlije, da li je moglo više?

Izvor: Sportske.net, 22.Jun.2019, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leto tek počelo, a Zvezda već zaradila blizu 10 miliona, trljaju ruke i Nišlije, da li je moglo više?

Srpski šampion ostaje bez još jednog napadača, heroja istorijske pobede nad Liverpulom. Očekivala se veća zarada od tog transfera, ali kada se sve sabere ...

Letnji prelazni rok je tek u uvodnoj fazi, a Crvena zvezda već može da se pohvali zaradom od blizu 10 miliona evra.

Najnoviji izlazni transfer sa ''Marakane'' jeste prelazak napadača Milana Pavkova u kineski Đangsu. Dogovor je danas postignut, ostaje samo da se sve ozvaniči, a iako u prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mah nije bila oduševljena ponudom od tri miliona evra (tražila je 4.5 miliona), Zvezda je na kraju ipak popustila kada su Kinezi, kako prenosi ''Mozzartsport'', poboljšali uslove koje su ponudili samom fudbaleru.

Međutim, sećate se onog ugovora koji su iz niškog Radničkog obelodanili u javnosti pre dve i po godine, kada je Pavkov sa ''Čaira'' prešao na ''Marakanu''.

Tada je ugovoreno da Radničkom osim obeštećenja od 300.000 evra pripada i 30 posto od narednog transfera Pavkova.

To znači da će Nišlije, kada Pavkov potpiše ugovor sa Đangsuom, inkasirati 900.000 evra, a Zvezdi će ostati dva miliona, kada se odbiju i menadžerske provizije.

Podsetimo, Zvezda je prošle godine već imala odličan posao sa Đangsuom, kada je Boaćija prodala za 5.5 miliona evra, a onda ga šest meseci kasnije vratila za 2.5 miliona.

Uz ta dva miliona od Pavkova, crveno-beli su ovog leta zaradili još 7.5 miliona evra, najviše od transfera Dejana Joveljića u Ajntraht (4 miliona). Aleksa Terzić je prodat u Fiorentinu sa 1.7 miliona evra, a od transfera Luke Jovića iz Ajntrahta u Real iz Madrida Zvezdi je pripalo 1.8 miliona evra.

Ono što sada sledi su nove kupovine - za početak se očekuje napadač Tomane iz portugalske Tondele, koji bi trebalo da stigne kao zamena za Pavkova.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sjajan dan za Radnički, loše vesti za Partizan! Još jedan odličan transfer Nišlija!

Izvor: Sportske.net, 22.Jun.2019

U istom danu dve olične vesti za Radnički, bar kada su u pitanju finansije kluba sa ''Čaira''...Preneli smo već da je pred realizacijom transfer Milana Pavkova iz Crvene zvezde u kineski Đangsu, od čega Radničkom pripada 30 posto, a prema dostupnim informacijama, Nišlije će inkasirati 900.000...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.