Lepe vesti sa Marakane, napadač Zvezde spreman za početak sezone!

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2020, 15:00

Lepe vesti sa Marakane, napadač Zvezde spreman za početak sezone!

Očekuje se brz oporavak.

Napadač Crvene zvezde Milan Pavkov doživeo je povredu oka na meču 30. kola Superlige Srbije protiv Proletera, a njegov oporavak protiče u najboljem redu i očekuje se da bude spreman za početak priprema koje su zakazane 11. jula, preneo je klub.

Posle dobijenog udarca, Pavkov je operisan na Klinici za otorinolaringologiju i maksiofacijalnu hirurgiju Kliničkog centra Srbije i određeno mu je mirovanje od nedelju dana, kao i neophodni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kontrolni pregledi, kako bi spreman dočekao početak naredne sezone.

Fudbaler "crveno-belih" je obavio pregled na kom je sve prošlo u najboljem redu, ali se očekuje da pre 11. jula, još jednom ode na kontrolu i dobije zeleno svetlo da se priključi četi Dejana Stankovića na pripremama za narednu sezonu.

Zbog ove povrede Pavkov je morao da izađe van igre i da odmah napusti stadion, zbog čega nije prisustvovao ceremoniji dodele medalja za osvajanje 31. šampionske titule.

Ona će mu biti uručena prvom prilikom na Marakani, stoji u saopštenju kluba.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.