Lekić potpisao, Zvezdi 3 miliona

Izvor: B92, 25.Jun.2010, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekić potpisao, Zvezdi 3 miliona

Povremeni reprezentativac i fudbaler Crvene zvezde Dejan Lekić potpisao je u petak popodne ugovor sa Osasunom iz Pamplone,saznaje B92.

Lekić je u petak prošao lekarske preglede čime je njegov transfer u taj klub kompletiran. Celokupan transfer Lekića iz Crvene zvezde u Osasunu vredan je 4,85 miliona evra, u šta je uračunato obeštećenje crveno-belima od skoro tri miliona.

Pored toga crveno-beli su u Španiji tokom iznenadnih pregovora osigurali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i klauzulu po kojoj će 20 odsto Lekićevog daljeg tranfera iz Osasune ići u kasu Zvezde.

Time je Crvena zvezda završila jedan od najvećih tranfera u poslednjih nekoliko godina. Podsetimo, da je Lekić pre samo godinu dana bio prvo pojačanje crveno-belih iz trećeligaškog Zemuna, a igrao je za godišnji ugovor od 30.000 evra.

Španski mediji su, takođe, već izvestili da je Lekić praktično igrač Rasinga iz Santandera, ali su crveno-beli posle iznenadnog obrta prošli i bolje nego u transferu koji je već bio dogovoren sa Rasingom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lekić potpisao i zadužio "9"!

Izvor: Sportal.rs, 25.Jun.2010

Dejan Lekić je pronašao novi klub. Doskorašnji centarfor Crvene zvezde potpisao je petogodišnji ugovor sa članom španske Primere, Osasunom.

Nastavak na Sportal.rs...

Lekić potpisao za Osasunu

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jun.2010, 00:05

Napadač Crvene zvezde Dejan Lekić potpisao je u petak trogodišnji ugovor sa španskim fudbalskim prvoligašem Osasunom iz Pamplone...Čelnici beogradskog kluba nekoliko nedelja su pregovarali sa Rasingom, ali klub iz Santandera nije poslao bankarske garancije za srpskog napadača. Rukovodstvo Crvene...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.