Lekić kreće Žigićevim stopama

Izvor: Sportal.rs, 06.Jun.2010, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekić kreće Žigićevim stopama

Napadač Crvene zvezde Dejan Lekić nastaviće karijeru u Rasingu iz Santandera. Rukovodstvo crveno-belih i predstavnici španskog kluba na čelu sa predsednikom Franciskom Pernijom sinoć su na "Marakani" održali još jednu, drugu rundu pregovora, tokom koje su dogovorili detalje transfera, piše Sportski žurnal.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dejan Lekić prelazi u Santander

Izvor: B92, 06.Jun.2010

Centarfor Crvene zvezde Dejan Lekić od naredne sezone biće član Rasinga iz Santandara, piše "Sportski žurnal"...Predstavnici španskog kluba na čelu sa predsednikom Franciskom Pernijom u subotu uveče su se dogovorili sa 'crveno-belima' oko Lekićevog transfera...Visina obeštećenja nije poznata,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.