Le Talek Plavšiću: Mesi, Mesi...

Izvor: B92, 24.Mar.2016, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Le Talek Plavšiću: Mesi, Mesi...

Vezista Crvene zvezde Demijan le Talek kaže da je zadovoljan jer je postao deo 'divne' priče crveno-belih, koji su u utorak ušli u istoriju.

Apsolutni lider nacionalnog šampiona slavio je u zaostalom meču Superlige Srbije na gostovanju Novom Pazaru, zabeleživši 24. uzastopni trijumf – čime je oboren klupski i nacionalni rekord u toj kategoriji.

"Kako da čovek ne bude zadovoljan posle osam golova u dva meča i obaranja klupskog i nacionalnog rekorda? >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ovo je stvarno neverovatna, divna priča koje sam deo postao i ja. Što se moje igre tiče, mislim da napredujem, da to iz meča u meč izgleda sve bolje, ali i da naravno ima još dosta prostora za napredak. Drago mi je što sam počeo i da pogađam i da na taj način doprinosim ekipi i ovim pobedama i obaranjem rekorda", rekao je Le Talek.

Svoj prvi gol Francuz je postigao glavom, u debiju u dresu Crvene zvezde, a nekoliko nedelja kasnije, ponovo se upisao u strelce.

"Srđan Plavšić mi je sjajno asistirao i hvala mu na tome. Inače, u tom momentu sam ga dozivao da mi asistira, i to rečima – Mesi, Mesi. Iako ga svi zovu 'atomski mrav', ja ga zovem Mesi i na treninzima i na utakmicama. Dugujem mu veliku zahvalnost za taj gol koji sam postigao. Dečko je zaista veliki potencijal i odličan igrač, a konstitucijom i načinom igre malo podseća na Mesija pa ga ja, eto, tako zovem", otkrio je Le Talek.

Osim gola, Franzuz je u istorijskoj pobedi protiv Pazaraca ubeležio i asistenciju koja mu je, takođe, veoma draga.

"Prezadovoljan sam jer sam imao priliku da pomognem Ugu da postigne gol, još jedan u seriji. Bila je to zanimljiva situacija, našao sam se na krilu i dao sam sve od sebe da pretrčim protivnika. U momentima kada sam shvatio da je Hugo unutra, počeo sam da gubim snagu, pa sam opalio po lopti kako bi on do nje stigao pre golmana. On je to dobro iskoristio i plasirao je u mrežu", zaključio je Le Talek.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.