Lazović: Prijaju mi utakmice

Izvor: B92, 09.Feb.2014, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazović: Prijaju mi utakmice

Fudbaleri Crvene Zvezde pobedili su ekipu Kopra 4:2 i tako zabeležili petu pobedu na pripremama u Sloveniji a u timu se opet našao Darko Lazović.

Vezni fudbaler Crvene zvezde propustio je prvi deo sezone zbog povrede, a nakon utakmice sa Koprom izjavio je da mu prijaju utakmice.

„Šef je tako odlučio, a ja mislim da meni odgovara da posle tolike pauze igram toliko utakmica i da polako ulazim u ritam. Utakmica protiv Kopra bila je najjača do sada. Dobro smo ušli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u nju, na vreme smo postigli golove. Kasnije smo možda malo pali, pre svega u finišu prvog poluvremena, ali mislim da možemo biti zadovoljni ovim rezultatom i ovom pobedom. Rezultat nije toliko bitan, bitno je da se uigravamo“, istakao je Lazović.

Vezni fudbaler zabeležio je nekoliko asistencija na pripremama u Sloveniji i pokazao da je povreda iza njega.

"Tako se namestilo sada, a nadam se da ću i u narednim utakmicama imati sve više asistencija. Za sada je sve super, ne razmišljam uopšte o povredi, to je iza mene i mislim da ću tek pokazivati, u narednim utakmicama, sve bolje partije", dodao je Lazović.

Darko Lazović karijeru je počeo u Borcu iz Čačka a u Crvenu Zvezduje došao 2009. godine i od tada je za crveno-bele odigrao 75 utakmica i postigao četiri gola. Upisao je i četiri nastupa za reprezentaciju Srbije.

Crvena Zvezda se nakon jesenjeg dela prvenstva nalazi na drugom mestu Jelen Superlige sa bodom manje od Partizana.

'Crveno-beli' prvi meč prolećnjeg dela prvenstva igraju 23. februara, kada dočekuju Javor iz Ivanjice.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.