Lazović: Pogodilo me je što sam iz novina saznao da nisam više kapiten

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jan.2015, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazović: Pogodilo me je što sam iz novina saznao da nisam više kapiten

“Nemam ništa protiv Lukovića, on je veliki čovek i igrač, samo kažem da mi je krivo što mi odluka o promeni kapitena nije saopštena, nego sam je pročitao”, rekao krilni fudbaler novinarima u Sloveniji

Navikli smo da se čudimo raznim statističkim podacima vezanim za Crvenu zvezdu, koji ogoljavaju tužnu sudbinu nekadašnjeg velikana iz Ljutice Bogdana! Nije to veliko čudo, ali je krajnje neobično >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << saznanje da su crveno-bele ove sezone predvodila četvorica kapitena.

Traka je posle odlaska Nenada Milijaša u Manisu dodeljena Nikoli Mijailoviću. Levi bek je ražalovan nakon što je imao sukob sa Bosančićem, a poslednjeg kapitena Lazovića u odgovornoj ulozi zamenio je Aleksandar Luković.

Iako je Luković dete kluba nema sumnje da je na promenu najviše uticala činjenica da je Lazović praktično završio posao sa Đenovom. Važi krilni fudbaler za mirnog momka, ali u razgovoru sa novinarima koji izveštavaju iz Slovenije priznao je da ga je zabolela odluka uprave kluba da mu oduzmu traku.

„Malo me je pogodilo što sam za gubitak kapitenske trake saznao iz medija. Ovde sam dugo godina i mislim da sam zaslužio da mi se drugačije kaže, ali takav je stav kluba i trenera i ja poštujem to, nemam ništa protiv toga što je neko drugi kapiten“, rekao je Lazović.

On je dodao da ima odličan odnos sa novim kapitenom Lukovićem.

„Imam odličan odnos sa Lukovićem, on je veliki igrač, veliki čovek i siguran sam da će mnogo pomoći mladim igračima da budu još bolji. Nemam ništa protiv njega, niti ikoga drugog, samo kažem da mi je krivo što mi to nije rečeno, nego sam pročitao“.

Lazović će do juna biti član Crvene zvezde, a potom će se presliti u Italiju kao slobodan igrač. Srpski šampion mu u ovom trenutku duguje 555.000 evra, a uprava kluba veruje da će Lazović oprostiti deo.

„Nisam razmišljao o opraštanju duga... Ne znam, tek ćemo da pričamo... Kada je klub odbio ponudu Salcburga nisam to podneo tragično i pravio problem klubu, produžio sam ugovor nadajući se da će u budućnosti Zvezda moći dobro da zaradi na mom obeštećenju, ali tada se desila povreda kolena, zbog koje sam verovatno dodatno produžio boravak u Zvezdi“, podvukao je Lazović.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.