Lazović: Mogu da ostanem u Zvezdi još godinu dana, ali…

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Jun.2012, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazović: Mogu da ostanem u Zvezdi još godinu dana, ali…

Završio je Darko Lazović odmor, obavio lekarske preglede i po dolasku na Marakanu odgovarao na identična pitanja saigrača: „Ostaješ li sa nama ili ideš u Salcburg?“
Od selidbe u Austriju, za sada, nema ništa. Salcburg mora prvo da se dogovori oko obeštećenja sa rukovodstvom Crvene zvezde, a sa Marakane stižu signali da je cena za novog seniorskog reprezentativca Srbije šest miliona evra.
Možda bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Zvezda i prihvatila 5.000.000, ali je problem što bi to bila cifra u slučaju bonusa koje bi Crvena zvezda mogla da čeka i nikada ne dobije. Prema informacijama iz izvora bliskih klubu sa Marakane, Salcburg je rešen da odmah plati 3.500.000.
Niko me nije obavestio o ponudi Salcburga, saznao sam iz novina. Samo sam koncentrisan na pripreme u Sloveniji. Sve sam oko eventualnog odlaska prepustio ljudima iz klubu i menadžerskoj agenciji. Ako dođe do realizacije neke od ponuda, obavestiće me – rekao je Darko Lazović.
Selektor Siniša Mihajlović izjavio je posle turneje po Švajcarskoj, Francuskoj i Švedskoj da je zadovoljan Lazovićevim učinkom. Očekuje se da u kvalifikacijama za Mondijal bude adut Orlova.
Nemam nikakav problem da i u sledećih godinu dana igram za Zvezdu. Već sam isticao da želim da odem sa titulom. Ako klub, ipak, odluči da me proda, ne mogu ništa da promenim – zaključio je Lazović.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.