Lazić: Želimo da pobedimo u Zagrebu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Okt.2015, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazić: Želimo da pobedimo u Zagrebu

Košarkaši Crvene zvezde doputovali su danas u Zagreb na duel sa Cedevitom u petom kolu Jadranske lige, a bek Branko Lazić rekao je da njegova ekipa uprkos povredama želi da pobedi u "derbiju lige".

Zvezda neće moći da računa na povređene Nemanju Dangubića i Marka Tejića, ali je branilac titule u prva četiri kola zabeležio četiri pobede, dok prošlosezonski finalista ima skor od tri pobede i poraza. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

"Ova utakmica je ne samo derbi kola, već po kvalitetu timova i ambicijama, i derbi cele lige. Uprkos velikim problemima koje i dalje imamo sa povredama igrača, i sa kojima se borimo još iz pripremnog perioda, naša želja da se vratimo iz Zagreba sa dva boda je ogromna"", rekao je Lazić za sajt kluba.

Zagrebački evroligaš doživeo je u petak poraz od Krke u Novom Mestu, ali je prvotimac Zvezde ocenio da će to dodatno motivisati rivala.

"Taj poraz može da im donese samo još veću angažovanost, borbenost i motiv da odigraju bolje. Ali, ponavljam, naša želja je velika da se vratimo u Beograd sa dobrim rezultatom", rekao je Lazić.

Utakmica Cedevita – Crvena zvezda igra se u nedelju od 19.00, a ekipa Dejana Radonjića treniraće u subotu u istom terminu u dvorani sportova u Zagrebu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda spremna za meč sa Cedevitom

Izvor: TV Arena Sport, 10.Okt.2015

U petom kolu Jadranske lige, Košarkaši Crvene sastaće se sa ekipom Cedevite u Zagrebu. Bek crveno-belih, Branko Lazić, rekao je da njegova ekipa ima veliku želju da pobedi Cedevitu u derbiju...Zvezda neće moći da računa na povrećene Nemanju Dangubića i Marka Tejića, ali je branilac titule...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.