Lazić: Sve je bilo savršeno

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2019, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazić: "Sve je bilo savršeno"

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Branko Lazić rekao je da je sve bilo savršeno u večerašnjoj pobedi nad Partizanom.

"Sve je bilo savršeno, od pobede, preko atmosfere do naše igre. Nemamo nijednu zamerku, ni u jednom segmentu. Najbitnije je da smo pobedili i prošli dalje. Čestitam saigračima", rekao je Lazić novinarima posle utakmice.

Zvezda se plasirala u finale ABA lige, ubedljivom pobedom nad Partizanom rezultatom 84:63 u odlučujućoj, trećoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << utakmici.

"Očekivao sam da pružimo ovakvu partiju, da iskoristimo punu halu i energiju. Razlika je samo proizvod svega toga. Odlučujuću utakmicu dobiti na ovakav način diže samopouzdanje kod svih", kazao je Lazić.

Istakao je da mu je nebitno gde će Zvezda dočekati protivnika u finalu s obzirom na zauzetost hale "Aleksandar Nikolić".

"Domaći teren je domaći teren, gde god da igramo. Atmosfera će biti sigurno kao i sada, nadam se i bolja", dodao je kapiten crveno-belih.

Lazić je naveo da mu je jedina želja da osvoji četvrti trofej u regionalnom takmičenju, upitan koga bi voleo za protivnika u finalu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.