Lazić: Samo tražimo podršku, ne želimo radikalne mere; Čović: Mi smo tim

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Dec.2019, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazić: Samo tražimo podršku, ne želimo radikalne mere; Čović: Mi smo tim

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Branko Lazić zatražio je danas od navijača da pružaju podršku ekipi jer je, kako je naveo, nemoguće igrati u uslovima koji su bili na meču protiv Olimpijakosa.

Deo navijača tada je vređao Filipa Čovića i Džejmsa Gista.

"Atmosfera koja se stvara ne ostavlja nam mogućnost za normalan rad. Sve ššto žželimo i tražimo jeste da nam omoguće podršku koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nam je potrebna. Prihvatamo kritiku, ali mislim da ćemo više postići sa podrškom nego kritikom i zvižducima", rekao je Lazić na konferenciji za medije.

On je dodao da ne želi da budu prinuđeni na neke radikalnije korake

"Nadam se da će svi razumeti našu poruku danas. Želim da nam se omogući da nastavimo naš posao u uslovima kakvim su nas navijači navikli u prethodnim godinama", poručio je Lazić.

Filip Čović se zahvalio na podršci i dodao da tako deluje tim.

"Nije ovo pitanje samo o meni. Sigurno je da nije lako, nisam samo ja. Dešavalo se i drugim igračima. Moramo da pokažemo da smo tim, jer tako najbolje možemo da napravimo rezultat. Siguran sam da niko više od nas ne žželi da napravi rezultat, hvala momcima. Prethodnih sezona smo bili tim, bićemo i ove, šta god da se desi", rekao je Čović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Odlične vesti za Zvezdu pred gostovanje Zenitu

Izvor: Sportske.net, 22.Dec.2019

Crvena zvezda MTS u narednom periodu ima raspored koji nije toliko težak i mogla bi da izvuče dobro iz svega toga...Ekipa Dragana Šakote koja je danas organizovala i konferenciju za medije je u krizi, a pobeda nad Olimpijakosom bi mogla da bude ključna u sticanju samopouzdanja pred nastavak takmičenja...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.