Lazić: Ne treba da ponavljamo, znamo šta nam je glavni cilj!

Izvor: Sportske.net, 26.Avg.2018, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazić: "Ne treba da ponavljamo, znamo šta nam je glavni cilj!"

Srpski košarkaš pred početak nove sezone u ABA ligi izneo svoja očekivanja.

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Branko Lazić je u opširnom intervjuu za Blic Sport pričao o ambicijama "Crveno-belih" u novoj sezoni.

Pripreme?

"Sve je super, ide po planu. Svi momci su dobri, željni rada i dokazivanja. Novajlije su došle spremne. Znaju za koga igraju, znaju šta ih čeka, tako da očekujem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jednu dobru sezonu"

"Ima dosta novih košarkaša, ali svi su se super uklopili. Stariji igrači pomažu mlađima. Dobro se slažemo. Svaki zajednički trenutak nam je bitan jer treba da se stvori hemija. Što se bolje upoznamo, period uklapanja će biti kraći."

Cilj Crvene zvezde?

"Naravno da želimo da budemo najbolji na Jadranu. Nema potrebe ponavljati to, posebno u ovoj sezoni. Ali ne smemo da se zalećemo, već da idemo korak po korak. Da odradimo pripreme, potom imamo i pet pripremnih utakmica, a pred start ABA lige čeka nas Superkup u Laktašima."







"Hoćemo da vratimo ABA trofej u svoje vlasništvo i da već od sledeće sezone opet zaigramo u Evroligi. To su glavni ciljevi, a ostale ćemo u hodu postavljati, rešavati, ispunjavati."

"Naredna sezona u ABA ligi će biti možda i najjača od kada je ja igram. Dosta timova se pojačalo, biće teško, ali imamo cilj kojem težimo. Očekujem uzbudljivu sezonu", zaključio je Lazić

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkaši Zvezda rade punom parom u Beogradu, imali i zanimljivog gosta! (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Avg.2018, 13:25

Pripreme za narednu sezonu su u punom jeku...Košarkaši Crvene zvezde započeli su svoje pripreme još pre dve nedelje kada ih je okupio novi trener kluba Milan Tomić...Oni su sve vreme proveli u Beogradu, odigraće pet prijateljskih utakmica kako bi se što bolje pripremili za predstojeće izazove...

Nastavak na Sportske.net...

Kapiten Lazić: Neće biti problema sa strancima! Dobro je da smo svi odmah na okupu

Izvor: MozzartSport.com, 27.Avg.2018

Navikli smo da ga gledamo kako daje sve od sebe na parketu. Branko Lazić je kapiten crveno-belih, a njegov uticaj će biti veoma bitan ove godine kada je tim promenjen iz korena i kada ima dosta stranaca u ekipi. Lazić je igrač sa najdužim stažom u ovom timu Crvene zvezde. Njegova reč će morati...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.