Lazetić: Sudije navlačile za Zvezdu

Izvor: B92, 01.Nov.2023, 23:53

Lazetić: Sudije navlačile za Zvezdu

Trener TSC-a Žarko Lazetić dao je dužu izjavu nakon meča na "Marakani" u kojem je njegov tim u 90. minutu osvojio bod protiv Crvene zvezde.

Jedan o glavnih utisaka koje je poneo sa utakmice, iz same igre, je, kako kaže, taj što je sudija "navlačio" za Crvenu zvezdu.

Reako je da je njegova ekipa primila gol upravo nakon pogrešne odluke sudije.

"Primili smo gol iz faula koji nije bio, to je evidentno. Malo je bilo navlačenja, ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << spektakularno, ali to je normalno na Marakani".

Bod protiv Zvezde ga bogzna koliko oduševio, ne vidi takav rezultat kao senzacionalan po svoj tim.

"Uzeli smo bod i prošle sezone. Uvek je suđenje na Marakani i na JNA za velike timove, nisam to rekao da bih se žalio. To je kod nas normalno i mi smo spremni na to. Moj najveći uspeh je osvojeno drugo mesto, a najveći uspesi tek dolaze. Ovaj rezultat će više značiti mojim igračima nego meni, njima je velika satisfakcija za uloženi trud, oni sve to emotivnije doživljavaju".

Pogibeljan start igrača Zvezde nad Ifetom Đakovcem je jedan od razloga zbog kojih je Lazetić imao kritike na račun sudija. U toj situaciji Dragoviću je pokazan samo žuti karton.

Lazetić je otkrio da su odmah posle meča počele da mu stižu brojne poruke iz Partizana.

"Sada iz Partizana šalju poruke svi, sada je super. A, kada sa Partizanom odigramo nerešeno, onda su ljuti i niko se ne javlja. Sad vidim da poruke pršte".

Lazetiću je u pripremi meča, kako je otkrio, mnogo pomogao i letošnji prijateljski meč sa Zvezdom u kojem su crveno-beli slavili 3:0.

"Mnogo nam je značila prijateljska utakmica sa Zvezdom ovde letos. Zvezda sada nije u momentu kao tada, kada je pobeđivala Zenit, Fjorentinu, sve redom. Mi smo tada igrali da se izmerimo, nismo se taktički nameštali. Danas nismo želeli da ostavljamo prostor da nam trče u leđa. Kada sam video tim koji su izveli, mislim da nije bio mnogo kreativan i da Zvezda ima problem u organizaciji napada. Ideja nam je bila da izlazimo sa tri-četiri igrača, da ne idemo skroz visoko, jer su oni dobri na drugim loptama i da ne damo da nam trče u leđa. Time smo ih sveli na malo broj stoodstotnih šansi".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.