Lalatović u Australiji našao bonus pojačanje?! (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Nov.2020, 20:03

Lalatović u Australiji našao ''bonus pojačanje''?! (foto)

Mladi defanzivac iz Sidneja stiže u Novi Sad?

Posle poraza od Crvene zvezde (0:2) sinoć na ''Karađorđu'', trener Vojvodine Nenad Lalatović je između oszalog naglasio da će mu u nastavku sezone biti potreban veći izbor igrača i da tokom zime očekuje nekoliko pojačanja.

I već danas stiže prva infoermacija na tu temu, i to iz - Australije, gde najavljuju pojačanje Vojvodine u defanzivnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << liniji tima.

Naime, prema tim informacijama, novi član Vojvodine trebalo bi da postane dosadašnji defanzivac Vestern Sidnej Vonderersa Anđelo Kalamvokis!

U pitanju je mladi, 19-godišnji fudbaler, koji bi mogao da bude jedno od rešenja za ''bonus pravilo'' u Superligi, ali tek ukoliko bude oprvdao očekivanja tokom probnog perioda pre nego što potpiše ugovor.

Za sada su to samo najave, tokom zime se očekuju i neki konkretniji potezi, ali nema sumnje da će Vojvodina biti prilično aktivna na tržištu u predstojećem preleznom roku.

-

-

Former Western Sydney Wanderers centre-back Angelo Kalamvokis is set to trial with Serbian SuperLiga side FK Vojvodina.

The 19-year-old will be trialing with the first team. pic.twitter.com/pS3so5HAzC

— Daily Oz Football (@DailyOzFootball) November 23, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.