Lalatović: Prvih 35 minuta model za ubuduće

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Nov.2014, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Prvih 35 minuta model za ubuduće

BEOGRAD - Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je danas da je zadovoljan pobjedom svog tima protiv Rada (2:1) i da su prvih 35 minuta model kako bi crveno-bijeli trebalo da igraju u nastavku sezone.

"Čestitam igračima na osvajanju tri boda, imali smo ogroman pritisak, a sada smo bar na nekoliko sati prvi, iako je to bila nemoguća misija pre dve nedelje. To je sve fudbal, prvih 35 minuta je modal kako Zvezda treba da igra i verujem da ćemo igrati tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << kada se još više uigramo", rekao je Lalatovih novinarima poslije utakmice.

On je istakao da njegov tim mogao ubjedljivije da slavi, kao i da ekipa nije paničila poslije primljenog gola.

Trener crveno-bijelih je za meč sa Radom izostavio mladog napadača Luku Jovića, koji na nekoliko prethodnih utakmica nije bio efikasan.

"Jović nije bio u protokolu za meč jer sam hteo da ga odmorim posle nekoliko promašaja u poslednje vreme. Žao mi je što nije postigao golove, bio bi junak srpskog fubdala", naveo je Lalatović.

Trener Rada Milan Milanović istakao je da je zadovoljan igrom svog tima uprkos porazu.

"Ušli smo u meč sa željom da se nadigravamo, krenuli smo hrabro i napadački, što je Zvezda iskoristila sa dva gola. Igrali smo dobro i naterali protivnika da na sve načine čuva vođstvo. Zadovoljan sam kako smo odigrali oba meča protiv njih. Ako ovako nastavimo, lako ćemo ostvariti naš cilj, a to je sredina tabele. Doživeli smo da Zvezda, ali i Partizan čuvaju rezultat protiv Rada", rekao je Milanović.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Lalatović: Jovića sam odmarao zbog promašaja! Prvih 35 minuta je model Zvezde!

Izvor: Telegraf.rs, 02.Nov.2014

Šef struke srpskog šampiona pohvalio igru svog tima u prvoj trećini meča i istakao da je upravo to što on želi da Zvezda igra..Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da je zadovoljan pobedom svog tima protiv Rada (2:1) i da su prvih 35 minuta model kako bi crveno-beli trebalo...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.