Lalatović: Prema Mijatoviću uvek imam simpatije

Izvor: B92, 24.Jan.2024, 21:17

Lalatović: Prema Mijatoviću uvek imam simpatije

Ekipa Spartaka iz Subotice poražena je od Crvene zvezde 3:1 u prijateljskoj utakmici koja je odigrala na Kipru.

Svoje utiske posle ove utakmice je izneo trener Subotičana, Nenad Lalatović.

"Odigrali smo protiv Apoela prekjuče, imali smo trening, danas smo putovali tri sata. Ovde nema kvalitetnih protivnika tako da nam je ovo stvarno bila dobra provera. Mislim da smo sami sebe opet pobedili, kao i u sezoni. Vidi se da su igrači još umorni, ali nemam šta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da zamerim igračima, noge su teške, treniramo jako. Mislim da imam čime da budem zadovoljan, a Zvezdi čestitam na pobedi", istakao je Lalatović.

Bivši trener Crvene zvezde je pohvalio Jovana Mijatovića

"Mijatović je sjajan momak, to je Zvezdino dete, a ja prema njima uvek imam simpatije. Želim mu sve najbolje, nadam se da će da se proda i donese Zvezdi bar deset miliona. Ivanić je moje dete, trenirao sam ga u Proleteru i Vojvodini, za mene je on naš najbolji vezni igrač".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.