Lalatović: Parker će i dalje šutirati penale

Izvor: Sportal.rs, 05.Mar.2015, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Parker će i dalje šutirati penale

I pored toga što je promašio penal u duelu sa Jagodinom, prvotimac Crvene zvezde Džošua Parker će i dalje biti odgovoran za izvođenje najstrože kazne. Barem tako kaže trener crveno-belih Nenad Lalatović.

- Dešava se svakome da promaši. Parker je šutirao osam penala u Domžalama i sve iskoristio. Kada ih vežbamo na treninzima, u seriji od pet, ne promašuje. Iznerviralo ga je što je sudija vratio loptu, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << to ne bi smelo da ga dekoncetriše. Videćemo da li će i dalje izvoditi penale ako ih bude, ali mislim da nema potrebe da ga menjamo - rekao je Lalatović.

Crveno-beli prošle sezone nisu mogli da se pohvale dobrom realizacijom sa "bele tačke", iako su u ekipi imali jednog specijalistu za izvođenje penala kakav je Nenad Milijaš. Promašivali su redom pomenuti Milijaš, pa zatim i Dragan Mrđa, a posebno su zabolela promašena dva penala u meču sa Partizanom koje su propustili Ninković i Mijailović.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.