Lalatović: Odlazim ako sam najveći problem!

Izvor: Press, 25.Nov.2014, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Odlazim ako sam najveći problem!

„Najbitnije mi je da sam čist pred sobom, ali da su igrači zadovoljni saradnjom sa mnom", poručio mladi stručnjak posle još jednog prvenstvenog kiksa
Teški dani za Crvenu zvezdu i Nenada Lalatovića! Remi  u Kragujevcu protiv poslednjeplasirane ekipe Jelen Superlige ponovo je Zvezdu odaljio od lidera prvenstva, aktivirao priču o neverovatnoj jalovosti ofanzivnog dela tima.
Mladi stručnjak >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << koji je doveden sa oreolom talentovanog trenera i sjajnog motivatora našao se na udaru kritika. Međutim, Lalatović je i dalje uveren da može da na pravi način završi započeti posao i Zvezdu dovede do šampionske titule. Ne traži alibi, ali...
„Ako neko treba da bude kriv, neka to budem - ja! Pogledajte suđenje u Kragujevcu i Kruševcu, ali ne smemo da se bavimo drugima. Najmanji je problem da odem, ukoliko uprava bude smatrala da je to rešenje. Biću ovde dok god sam potreban Crvenoj zvezdi“, poručio je Lalatović u razgovoru za Sportski žurnal.
Svestan je da je trener prvi na udaru kada rezultati nisu pravi.
„Najbitnije mi je da sam čist pred sobom, ali da su igrači zadovoljni saradnjom sa mnom. Nije lako raditi u Crvenoj zvezdi, ali ja je volim i osećam kao drugu kuću. Uvek ću biti na Marakani. Ako ne fizički, onda u mislima“.

Remi u Kragujevcu ostao je u senci odluke odgovornih sa Marakane da kapitensku traku oduzmu Nikoli Mijailoviću. Lalatović je rekao da je to uradio zbog prevelikog pritiska koji oseća Džoni, mada se sve glasnije priča da je takav potez inicirala uprava kluba zbog fizičkog obračuna Mijailovića i Bosančića.
„Kada se u kući posvađam sa ženom, ne idem po komšiluku da pričam šta se dogodilo. Ko god da je u Crvenoj zvezdi mora da zna da bi prljav veš morao da ostane u kući. To sam naučio u sedmoj godini, držim se tog principa i dan-danas. Mijailović je veliki zvezdaš i odličan igrač, zna da reaguje. Oduzeta mu je traka da bi igrao još bolje“, objasnio je Lalatović.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.