Lalatović: Očajan teren je kriv za sve

Izvor: Vesti-online.com, 23.Feb.2015, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Očajan teren je kriv za sve

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović bio je nezadovoljan posle remija sa niškim Radničkim, istakavši da njegovi izabranici nisu pokazali mnogo u meču u kojem su mogli mnogo da dobiju.

Crvena zvezda je u Nišu odigrala protiv domaćina bez golova (0:0) propustivši priliku da iskoristi kiks Partizana u subotu sa Voždovcem (3:3) i priđe lideru Superlige Srbije na četiri boda.

- Prva utakmica posle priprema uvek je najteža. Žao mi je što publika >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koja je došla u ovolikom broju nije mogla da uživa u lepšem fudbalu, jer nisu postojali uslovi za to. Dva pasa nisu mogli da se naprave po ovakvom terenu. Uprkos tome, hteli smo da pobedimo, ali nismo uspeli da postignemo pogodak i pored prilika koje smo stvorili u samom finišu - rekao je Lalatović posle meča.

On smatra da ga Radnički igrom nije iznenadio.

- Ne radi se o tome da smo bili iznenađeni taktikom protivnika, već moji igrači nisu mogli da se prilagode ovom terenu. Na pripremama smo imali idealne terene, ali ovde ne može da se igra fudbal. Mislim da bi trebalo mnogo više da se ulaže u terene u Srbiji - zaključio je Lalatović.

U narednom 17. kolu nacionalne Super lige Crvena zvezda gostuje u subotu Jagodini.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.