Lalatović: Nišlije da budu ponosne, Zvezda je viši nivo

Izvor: RTS, 25.Nov.2018, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Nišlije da budu ponosne, Zvezda je viši nivo

Trener fudbalera Radničkog Nenad Lalatović posle remija 2:2 protiv Crvene zvezde izjavio je da su Nišlieje protiv učesnika Lige šampiona pokazale da su izrasle u ozbiljan tim.
Derbi meč na niškom Čairu završen je bez pobednika (2:2), a utisak je da obe ekipe imaju za čime da žale, s obzirom da su po jednom imale prednost.

"Crvena zvezda je dolaskom Vladana Milojevića, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kojeg smatram za najboljeg trenera u Srbiji, otišla na viši nivo. Igra Ligu šampiona, pobedila je Liverpul, verovatno će odbraniti titulu i ja joj želim uspeh i u nastavku sezone, za početak da pobedi Napoli u sredu. Mi smo ponovo pokazali da izrastamo u ozbiljan tim, koji može svakom da se suprotstavi. Naše drugo mesto nije slučajno, a tu ćemo pokušati da ostanemo i do kraja sezone. Mislim da Nišlije mogu da budu ponosne na svoj klub", izjavio je Lalatović.
Zvezdin trener Vladan Milojević istakao je da je utakmica bila kvalitetna i da je zadovoljan osvojenim bodom.
"Videli ste i sami da smo imali kadrovskih problema, da su neki fudbaleri igrali na pozicijama na kojima do sada nikada nisu nastupali. I kada se se uzme u obzir ja sam zadovoljan. Radnički je pokazao da je zasluženo drugi na tabeli i mislim da je ono što je nedostajalo ovoj ekipi da zauzme ovu poziciju u srpskom fudbalu bio moj kolega Lalatović, kojem želim sve najbolje i da nastavi da sa Radničkim beleži ovakve rezultate", poručio je Milojević.

Posle 17 odigranih kola Crvena zvezda je prva na tabeli sa 47 bodova, devet više od drugoplasiranog Radničkog.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zvezda ima kadrovskih problema pred Napoli

Izvor: Vesti-online.com, 25.Nov.2018

Kadrovski problemi zadesili su trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića pred sa Napolijem u 5. kolu Lige šampiona. Posle derbija u Nišu, Crvena zvezda je ostala bez još jednog veoma bitnog fudbalera...Reč je o Nenadu Krstičiću, koji je zamenjen na poluvremenu zbog zadobijenog udarca u prvih 45...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.