Lalatović: Ne mogu da verujem da je ovakav teren

Izvor: Sportal.rs, 23.Feb.2015, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Ne mogu da verujem da je ovakav teren

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović kazao je da mu je žao što njegov tim nije uspeo da pobedi Radnički u Nišu, kao i da veruje da bi obe ekipe odigrale znatno

bolje da je teren bio kvalitetniji.

- Govorio sam i ranije da je prva utakmica posle pauze najteža. Žao mi je što nismo prikazali lepšu igru, ali ovo danas nije bio teren za to. Videli ste da nismo ni dva pasa uspeli da sastavimo. Da je teren >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << bio bolji, verujem da bi obe ekipe odgrale bolje - rekao je nakon meča Lalatović za televiziju Arena.

Niški Radnički i Zvezda odigrali su 0:0, u poslednjoj utakmici 16. kola, prvoj posle zimske pauze.

- Imali smo svoje šanse, ali ih nismo iskoristili. Poslednjih dvadesetak minuta igrali smo sa tri odbrambena i sa dva špica, ultra ofanzivno. Hteli smo da pobedimo, nismo uspeli i čestitam Radničkom na bodu.

Lalatović je kazao da ga ekipa Radničkog nije taktički iznenadila, već da njegovi igrači nisu uspeli da se prilagode uslovima.

- Nije me Radnički iznenadio. Moji igrači nisu uspeli u prvom poluvremenu da se prilagode ovom terenu. Ne mogu da verujem da je ovakav. U našoj ligi treba više da ulažemo u terene. Ali, šta da se radi, okrećemo se sledećim utakmicama - rekao je strateg Zvezde.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

LALATOVIĆ: Igrali smo ultraofanzivno, hteli smo da pobedimo, ali nismo uspeli

Izvor: Kurir, 23.Feb.2015

BEOGRAD - Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović kazao je da mu je žao što njegov tim nije uspeo da pobedi Radnički u Nišu, kao i da veruje da bi obe ekipe odigrale bolje da je teren bio kvalitetniji..."Govorio sam i ranije da je prva utakmica posle pauze najteža. Žao mi je što nismo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.