Lalatović: Da sam projekat vodio bih Zvezdu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2021, 17:53

Lalatović: Da sam "projekat" vodio bih Zvezdu

Nisam projekat bilo kakve politike, da jesam bio bih u Crvenoj zvezdi, rekao je trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović.

On je gostujući u Meridijanovoj emisiji "Moj ugao" u razgovoru sa Milanom Boškovićem podsetio da je u Zvezdu došao kada u klubu nije bilo struje.

"Da sam bio projekat dovodila bi se meni pojačanja, kao Miodragu Božoviću i Vladanu Milojeviću. Znači, ja nisam bio ničiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << projekat", kaže Lalatović.

Mene niko ne zanima u tom smislu, ali ja i dalje imam pravo na svoje mišljenje, ističe Lalatović.

"I dalje govorim i dalje tvrdim... Zbog toga mogu da me mrze. Za mene u ovom trenutku ne postoji bolji političar od Aleksandra Vučića. I zbog toga sam postao "politički projekat", zato što sam to izgovorio. Opet kažem - on je Mesi, a kada se bude pojavio neko novi, možemo dalje da razgovaramo", ističe Lalatović.

On je prokomentarisao i tešku finansijsku situaciju u Vojvodini i nedostatak reakcije Uprave.

"Prebacuju loptu od jednog do drugog. Bajatović uvek ima sastanke, Samardžić uvek kaže: "Ja sam tek došao, ja tu ne mogu ništa". Pa, što si došao ako ne možeš ništa? Trener se smenjuje kada nema rezultata, onda treba i Uprava da se menja u takvim situacijama. Ne znam šta da kažem", istakao je Lalatović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Nisam ničiji projekat"

Izvor: B92, 09.Feb.2021

Nisam projekat bilo kakve politike, da jesam bio bih u Crvenoj zvezdi, rekao je trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.