Laka pobeda Zvezde u Nišu: Katai i Vieira “zastrašili” Sasuolo (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 14.Avg.2016, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Laka pobeda Zvezde u Nišu: Katai i Vieira “zastrašili” Sasuolo (VIDEO)

Zvezda je, utisak je, rutinski pobedila niški Radnički na Čairu o čemu svedoči i rezultat - 3:0, koji u ovom slučaju verno slika odnos snaga na terenu.

Najproduktivniji igrači Božovićevog tima već duže vreme, Katai i Vieira, bili su kreatori četvrte pobede šampiona Srbije.

Kapiten tima bio je dvostruki strelac, a Portugalac se jednom "upisao", peti put ove sezone. Dakle, gol po utakmici i trenutno je vodeći golgeter lige.

Važno je reći da su crveno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << dva gola postigli dok su timovi bili brojčano u egalu, a jedan u trenucima kada su imali igrača više zbog isključenja Radoša Bulatovića u finišu prvog dela igre.

oba tima meč su završila sa desetoricom jer je i Fibel u samoj završnici "pocrveneo".



Nakon pet kola Zvezda je zadržala čelo tabele sa 13 bodova.

Radnički ostaje na sedam bodova i dve pobede koje ga održavaju u sredini tabele.

Pred prilično popunjenim tribinama i dalje nedovršenog "Čaira", sve je, u pogledu konačnog pobednika, bilo rešeno u 20. minut.

Do tada, na semaforu je već pisalo 0:2.

strong>

Odlazak Ibanjeza se, za sada, ne oseća u tolikoj meri, jer Mihajlo ristić radi odličan posao po levoj strani, u napadu pre svega. Posle dve asistencije u Lučanima, i u Nišu se istakao kada je Vieiru "spojio" sa golom, a ovaj podmetnuo prsa i preusmerio loptu u mrežu.

Nekoliko minuta kasnije Katai je duplirao vođstvo.

U svom stilu, kapiten je povukao loptu u levu stranu i vrhunski preciznim udarcem pogodio dalji ugao gola Radničkog.

Negde u tom periodu Bulatović je zaradio prvu javnu opomenu, a u završnici poluvremena i drugu, pošto se isprečio Ruizu u polukontri, pa je zbog toga "pocrveneo". Ostatak meča bio je rutinsko odrađivanje posla Zvezde.

Tačku na više nego sigurnu pobedu stavio je Katai, koga je Petković proigrao u kaznenom prostoru, a ovaj još jednim preciznim udarcem savladao golmana Nišlija Konovalova.

strong>

Beograđani se posle Niša okreću daleko težem izazovu - utakmici plej-ofa za Ligu Evrope protiv italijanskog Sasuola u gostima (četvrtak).

RADNIČKI NIŠ - CRVENA ZVEZDA 0:3

(Vieira 16, Katai 19, 55)

RADNIČKI: Konovalov, Al. Jovanović, Petrović, Bulatović (crveni karton), Stanković, Arsić, Popara, Apostolović (od 46. Živković), Pavkov, Stojanović, Mrkić.

CRVENA ZVEZDA: Kahriman, Petković, Rendulić, Fibel, Ristić, Le Talek (od 46. Plavšić), Poletanović, Kanga, Ruiz (od 59. Srnić), Katai, Vijeira (od 78. Sikimić).

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.