La Para predstavljen: Znam gde sam došao, jedva čekam debi

Izvor: RTS, 03.Sep.2019, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

La Para predstavljen: Znam gde sam došao, jedva čekam debi

Novo pojačanje Crvene zvezde Radživ van la Para predstavljen je na stadionu "Rajko Mitić". Holanđanin je izjavio da zna gde dolazi, kao i da je uzbuđen zbog igranja u crveno-belom dresu.
Crvena zvezda je okončala letnji prelazni rok angažovanjem Radživa van la Para koji je u srpski klub stigao iz Hadersfilda.

Holanđanin koji se najbolje snalazi na poziciji levog krila, proteklu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sezonu proveo na pozajmici u Midlzbrou, a sa Zvezdom je parafirao ugovor na tri godine.
Nova uzdanica Vladana Milojevića ističe da jedva čeka da zaigra pred našim navijačima.
"Uzbuđen sam zbog dolaska u Crvenu zvezdu. Znam da je ovo veliki klub sa bogatom istorijom koji ima sjajne navijače i siguran sam da ću pomoći ekipi da ostvari što bolje rezultate kako u Ligi šampiona, tako i u Superligi. Ovo je za mene novi izazov u karijeri, imam iskustvo igranja u nekim od najkvalitetnijih evropskim ligama i verujem da ću to moći da primenim u Srbiji. Jedva čekam da debitujem i osetim atmosferu koju prave navijači Crvene zvezde", izjavio je Holanđanin po dolasku u Beograd.
Dvadesetosmogodišnji Holanđanin koji je ponikao u Fejnordu je u karijeri nosio dres Kaena, Herenvena, Vulverhemptona, Brajton i Houv Albiona, Hadersfilda i Midlzbroa pre dolaska u Crvenu zvedz.
Najzapaženiji je bio u Herenvenu u kom je na 97 utakmica postigao 16 golova, a pre dve sezone sezone je bio jedna od glavnih uzdanica Hadersfilda u engleskoj Premijer ligi kada je na 33 utakmice postigao 4 pogotka. Uz to je prošao i sve mlađe selekcije Holandije
Nova Zvezdina akvizicija zadužila je crveno-beli dres sa brojem 91.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVO POJAČANJE ZVEZDE ODUŠEVIO DELIJE NA PROMOCIJI Van la Para: Jedva čekam da osetim atmosferu na Marakani!

Izvor: Kurir, 03.Sep.2019

Novi fudbaler Crvene zvezde Radživ Van la Para izrazio je danas nadu da će crveno-beli ostvariti dobre rezultate u Ligi šampiona, ali i da će osvojiti domaća takmičenja.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.