LUKOVIĆ SE PITA: Zašto Zvezda ne bi oborila i evropski rekord?

Izvor: Kurir, 22.Mar.2016, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUKOVIĆ SE PITA: Zašto Zvezda ne bi oborila i evropski rekord?

Kapiten Crvene zvezde Aleksandar Luković izjavio je da je ponosan na svoje saigrače posle pobede u Novom Pazaru.

Crvena zvezda je pobedila 4:0 i stigla do 24. uzastopne pobede u domaćem šampionatu. Crveno-beli oborili klupski rekord po broju pobeda, koji je ostvarila ekipa Slavoljuba Muslina.

"Ispalo je na kraju da nije bilo teško, ali bila je dosta tvrda utakmica. Počeli su veoma agresivno. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Posle prvog gola dali smo i drugi relativno brzo, i onda smo rutinski priveli utakmicu kraju. Ovo mi je prvi gol glavom, a peti ili šesti u karijeri. Mnogo mi je drago, i zbog publike, jer ovo važi za vruće gostovanje", rekao je Luković.

On je na ovom meču postigao prvi gol za crveno-bele.

"Nisam mogao prvim golom da prelomim utakmicu, ali, generalno se ekipe protiv nas otvore posle tog prvog gola i onda je nama lakše da igramo. Drago mi je zbog gola, ali mnogo mi je draže zbog ekipe, zbog rekordne pobede, 24. pobeda u nizu. Pao je još jedan rekord, iako je Muslinova generacija ostvarila 24 pobede ali u dva šampionata. Idemo sada da se odmorimo, pa da odradimo mini-pripreme u Stanišiću, pa nastavljamo dalje", navodi Luković.

On je najavio da će klub da nastavi pobedničku seriju.

"Nigde nije lako dobiti 24 vezane utakmice, koja god da je liga u pitanju. Mnogi potcenjuju našu ligu koja nije toliko slaba i nije liga koja nema kvalitet. To je jedan podatak za poštovanje, ali ne treba time da se zadovoljimo. Ako i u narednim utakmicama budemo imali pristup kao danas, zašto ne bismo oborili i evropski rekord?", pita se Luković.

Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Luković posle 10 godina, prvi put glavom!

Izvor: Mondo, 22.Mar.2016

"Ako i u narednim utakmicama budemo imali pristup kao danas, zašto ne bismo oborili i evropski rekord?", pita se kapiten Crvene zvezde posle pobede u Novom Pazaru...Foto: Tanjug / Irfan Licina..Mnogi bi posle dve greške psihički pali, zaigrali u grču i, verovatno, još neki put pogrešili. Ne i Aleksandar...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.