LUKA JOVIĆ: Svaki gol podiže samopouzdanje, nadamo se velikoj podršci protiv Voždovca

Izvor: HotSport.rs, 23.Nov.2015, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUKA JOVIĆ: Svaki gol podiže samopouzdanje, nadamo se velikoj podršci protiv Voždovca

Mladi napadač Crvene zvezde Luka Jović rekao je da je golgeterima svaki gol važan, bez obzira da li je postignut u takmičarskim ili u prijateljskim utakmicama.

Jović je danas postigao prvi pogodak za Zvezdu u prijateljskom meču protiv Zvijezde iz Bijeljine 2:1. 
– Kada ste napadač svaki gol vam je važan. I u takmičarskim, i u prijateljskim utakmicama. Golovima sami sebi podižemo samopouzdanje. Zbog toga mi je drago što sam ekipi doneo izjednačenje, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ali mi je žao što nisam postigao još koji pogodak jer sam imao prilike za to. Važno je da smo pobedili. Dosta pažnje obraćamo i na prijateljske utakmice, one su nam prilika da se nametnemo treneru ali i održimo visok nivo igre – jasan je Jović koji očekuje da se Zvezdina pobednička serija nastavi.
FOTO: STARSPORT – Pregrmeli smo teško gostovanje, ali to ne znači da sada smemo da se opustimo. Svaku pobedu moramo da zaslužimo, i zbog toga se već okrećemo narednom vikendu. Iz Niša nosim lepe uspomene, ne samo zbog pobede već i zbog lepe, fudbalske atmosfere. Nadam se da će u subotu protiv Voždovca doći mnogo navijača kako bi nam pomogli da nastavimo ovaj niz – zaključio je Jović.
The post LUKA JOVIĆ: Svaki gol podiže samopouzdanje, nadamo se velikoj podršci protiv Voždovca appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jović: Napadaču je svaki gol važan

Izvor: B92, 23.Nov.2015

Mladi napadač Crvene zvezde Luka Jović rekao je da je golgeterima svaki gol važan, bez obzira da li je postignut u takmičarskim ili u prijateljskim utakmicama...Jović je postigao prvi pogodak za Zvezdu u prijateljskom meču protiv Zvijezde iz Bijeljine 2:1..."Golovima sami sebi podižemo samopouzdanje....

Nastavak na B92...

Jović: Napadaču je svaki gol važan

Izvor: Press, 24.Nov.2015, 16:46

Mladi napadač Crvene zvezde Luka Jović, rekao je da je golgeterima svaki gol važan, bez obzira da li je postignut u takmičarskim ili u prijateljskim utakmicama. .           Jović je danas postigao prvi pogodak...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.