LOŠE VESTI ZA ZVEZDU! Španci javljaju da Real odvodi Kampaca OVE NEDELJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 14:50

LOŠE VESTI ZA ZVEZDU! Španci javljaju da Real odvodi Kampaca OVE NEDELJE

Dužan im je.

Prema tvrdnjama Karlosa Santosa, novinara ugledne španske Marke, argentinski košarkaš Fakundo Kampaco ima rok do subote da donese odluku o tome gde će nastaviti karijeru.

Kampaco je prilikom dolaska u Crvenu zvezdu potpisao ugovor do leta 2024. godine, ali će ta druga sezona biti aktivirana 15. jula ukoliko ne pređe u Real Madrid.

Pojavile su se informacije da Argentinac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ima dogovor sa Realom, ali da ugovor nije potpisan. Navodno se radi o trogodišnjem ugovoru vrednom devet miliona evra.

Ono što je takođe problem za Zvezdu je to da je Kampaco i dalje dužan Madriđanima deo obeštećenja kada je napustio Real i otišao u NBA ligu. Obeštećenje je iznosilo oko šest miliona evra, a argentinski plejmejker je do sada vratio oko pola te sume.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.