LEkip ima informacije iz prve ruke o Zvezdinom novom treneru!

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2020, 18:34

''L'Ekip'' ima informacije iz prve ruke o Zvezdinom novom treneru!

Ugledni francuski list stupio je u kontakt sa našim stručnjakom.

Crvena zvezda se danas i zvanično rastala sa dosadašnjim šefom struke Draganom Šakotom i ujedno napravila prvi korak ka promociji novog trenera srpskog evroligaša.

Prema svim najavama, to će biti Saša Obradović, a u prilog tome i najnovija informacija koju je objavio francuski ''L'Ekip''.

Novinari uglednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << lista stupili su danas u kontakt sa Obradovićem, a on im je otkrio da je odluku doneo u proteklih 48 sati, da je bio u situaciji da bira između nedovršenog posla u Monaku i kluba koji najviše voli, Crvene zvezde.

Naravno, ovo drugo je presudilo, a pomenuti izvor navodi da će Obradović sa Zvezdom potpisati ugovor na dve plus jednu godinu, uz završne detalje koji tek treba da se dogovore pre ozvaničenja saradnje.

U tekstu se dalje podseća da je Obradović još kao igrač stekao status legende u Crvenoj zvezdi, s obzirom da je sa crveno-belima osvojio dugo čekanu titulu prvaka Jugoslavije 1993. godine, a da je posle kratkog boravka u Limožu, to ponovio naredne godine.

Dakle, sve je spremno za promociju, čeka se samo zvaničan poziv iz Crvene zvezde.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GOTOVO - Večerašnje ''MERCI'' znači samo jedno, Zvezda ima novog trenera! (foto)

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2020

Sve je jasno i obelodanjeno. Čeka se još samo da to učini i Zvezda...Crvena zvezda je izabrala - posle odlaska Dragana Šakote, ekipu srpskog evroligaša od ovog leta vodiće Saša Obradović!..Već par dana ovo deluje kao gotova stvar, a večeras su u francuskom Monaku praktično sve ''zapečatili''...Na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.