Izvor: HotSport.rs, 15.Feb.2016, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPA VEST ZA ‘SRPSKOG FALKAA’: Jović napada Zenit?

Bivši fudbaler Crvene zvezde mogao bi da debituje za Benfiku i to u Ligi šampiona.

Luka Jović je ove zime napustio stadion “Rajko Mitić” i preselio se u Lisabon. Od kada je obukao dres “orlova” nije dobio šansu da se nađe u protokolu, ali je čekanju došao kraj. Mladi napadač biće u sastavu Benfike za prvi meč osmine finala Lige šampiona protiv Zenita koji se igra u utorak od 20.45 na La Lušu.
Trener “orlova” Rui Vitorio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nezadovoljan je zalaganjem pojedinih igrača na meču sa Portom (2:1 za “zmajeve”), te je odlučio da šansu da “srpskom Falkau”. Nema sumnje da će Jović na startu sedeti na klupi, ali se nadamo da će biser našeg fudbala dobiti šansu i pokazati šta zna protiv Hulka i drugara.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Luka Jović debituje protiv Zenita u Ligi šampiona?

Izvor: MozzartSport.com, 16.Feb.2016, 01:02

Mladi srpski napadač je na spisku igrača na koje trener Rui Vitorija računa za meč protiv ruskog kluba u osmini finala..Benfika najozbiljnije računa na Luku Jovića. Mladi srpski napadač je pojačao slavne lisabonske Orlove pre dve nedelje, polako se aklimatizuje novu sredinu, a debi bi mogao da...

Nastavak na MozzartSport.com...

Jović bi moga da debituje u dresu Benfike

Izvor: TV Arena Sport, 16.Feb.2016

Donedavni napadač Crvene zvezde, Luka Jović, mogao bi već večeras da debituje u dresu Benfike...Trener Benfike Rui Vitoria saopštio je spisak od 20 igrača na koje računa za prvi meč osmine finala sa Zenitom, a na njemu se nalazi Luka Jović...Srpski napadača još uvenik nije zabeležio zvaničan...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.