LEP GEST Zvezda poslala podršku Blatu: Mi smo u tvom timu

Izvor: 011vodič.com, 19.Avg.2019, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEP GEST Zvezda poslala podršku Blatu: Mi smo u tvom timu

Trener Olimpijakosa Dejvid Blat otkrio je u ponedeljak da boluje od multiple skleroze, što je šokiralo košarkaški svet.
Kvota u MaxBetu na pobedu Konstantina protiv USM-a je 2.20.
Ova teška bolest ga za sada ne ometa da se bavi svojim poslom, a tokom dana je on dobio veliki broj poruka podrške. Između ostalih, oglasila se i Crvena zvezda, putem zvaničnog klupskog Tviter naloga.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Vodili smo zajedno veliki broj bitki. Ponekad smo pobedili, ponekad izgubili. Uvek je bila čast takmičiti se sa tobom, a u svojoj sledećoj borbi imaš i nas u svom timu. Ostani jak Dejvide – poručili su crveno-beli.
Blat je rođen pre 60 godina u Masaćusetsu u jevrejskoj porodici. Od 2006. do 2012. je bio selektor Rusije sa kojima je 2007. bio evropski šampion, a na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. je osvojio bronzanu medalju. Pre pet godina vodio je Makabi do pehara u Evroligi. Te godine je proglašen za trenera godine u ovom takmičenju.

The post LEP GEST Zvezda poslala podršku Blatu: Mi smo u tvom timu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDA PODRŽALA VELIKOG RIVALA: Crveno-beli su OVO poručili Dejvidu Blatu, koji se bori sa opakom bolešću

Izvor: Kurir, 19.Avg.2019

Košarkaški klub Crvena zvezda poslao je poruku podrške treneru Olimpijakosa Dejvidu Blatu, koji je obelodanio da boluje od multipla skleroze.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.