Izvor: HotSport.rs, 23.Jun.2016, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEGENDA ZVEZDE BEZ DLAKE NA JEZIKU: Džaja je imao kompleks

Milan Živadinović otkrio je neke detalje o svom odnosu sa Draganom Džajićem, razlogu iz kog nije bio na proslavi 25 godina od titule šampiona Evrope u Bariju, ali i tome šta želi da učine sa njegovim pepelom nakon smrti.

U opširnom intervju koji je dao za Ekspres, legendarni trener dotakao se i Dragana Džajića iz perioda njegovog dolaska u redove Crvene zvezde:
– Pa Džajić je malo imao kompleks. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Gledajte, ja nisam imao protiv njega ništa, čak sam mu mnogo pomagao kad je došao sa Uba, rekao sam: “Ne stidi se, ne plaši se, ja sam kapiten podmlatka. U prvom timu sam standardan igrač, ja ću ti pomoći i to je to.” Ali on je imao kompleks i voleo je uvek ove slatkorečive uvlakače.
ZABORAVITE SP, LŠ, EURO: Ovo je fudbalska vest godine (FOTO) (VIDEO)

Živadinović je potom otkrio zašto nije bio na proslavi najvećeg uspeha srpskog fudbala:
– Zvali su me, nisam mogao. Kakve ja veze imam sa Barijem?
Nakon konstatacije da je bilo prisutno mnogo zvezdaša, Živadinović je rekao nešto što će mnogi navijači crveno-belih prihvatiti sa širokim osmehom:
– Pa ja sam zvezdaš, ali evo šta je moj cilj. Pepeo kad umrem da se raspe po terenu Zvezde i kad se igra derbi da ne može lopta u Zvezdin gol, zaključio je Bard.
ŠTA KAŽE LUČO: Ibanjez progovorio o odlasku iz Zvezde
The post LEGENDA ZVEZDE BEZ DLAKE NA JEZIKU: Džaja je imao kompleks appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.