LE, grupa H: Goleada u Belorusiji, Arsenal ubedljiv, Ivanić dokazao klasu (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2017, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE, grupa H: Goleada u Belorusiji, Arsenal ubedljiv, Ivanić dokazao klasu (video)

U okviru grupe u kojoj se nalazi i Crvena Zvezda, BATE Borisov je dočekao londonski Arsenal.

Beloruski šampion je u prvom kolu grupne faze Lige Evrope gostovao na "Rajku Mitiću" Crvenoj Zvezdi, uspeli su da se vrate iz srpske prestonice sa bodom, ali postaje jasno da će sa istim brojem bodova ostati nakon druge runde.

Arsenal je neumoljiv na "Borisv Areni", pa je nakon samo 25 minuta stekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tri gola prednosti.

Prvo je nakon odlične akcije Vilšir proigrao Volkota za 1:0 u devetom minutu, a na drugi gol čekalo se do 22. minuta. Ponovo je strelac bio Volkot, ovoga puta sam je sebi namestio šansu, dobro je naciljao, ostavio golmana domaće ekipe na "krivoj nozi" i zatresao mrežu BATE Borisova za 2:0.

Samo tri minuta kasnije, korner za Arsenal nakon lepe akcije, a najbolje se u kaznenom prostoru beloruske ekipe snalazi Rob Holding.

Ipak, manje od 180 sekundi kasnije, BATE uzvraća udarac, bivši igrač Vojvodine Mirko Ivanić je sjajno odreagovao na centaršut sa desne strane i glavom matirao Ospinu za 3:1.

Do kraja prvog dela igre nije bilo promene rezultata, pa je Arsenal na odmor otišao sa dva gola prednosti.

Golove pogledajte u nastavku.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.