LE - Zenit gazi sve pred sobom, Despotović ostavio Astanu u igri, Fener i Anderleht blizu nokaut faze (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2016, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE - Zenit gazi sve pred sobom, Despotović ostavio Astanu u igri, Fener i Anderleht blizu nokaut faze (video)

Tokom popodneva u 'istočnim provincijama' su odigrane četiri utakmice 5. kola grupne faze Lige Evrope.

Zenit je zadržao maksimalan skor, Makabi je savladan u Sankt Petersburgu sa 2:0, golovima Kokorina i Keržakova, koji ga je zamenio polovinom drugog poluvremena.

Kokorin je dao svoj četvrti gol u Ligi Evrope na pet utakmica, savladao je Predraga Rajkovića u smiraj prvog poluvremena iz neposredne blizine, bivši golman >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvene zvezde nije imao nikakve šanse u ovoj situacji. Iskusni Keržakov je u nadokandi overio trijumf Rusa.

Uprkos ovom porazu, Makabi je i dalje i igri, mada ne zavisi sve od njih.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Keržakov "probušio" i živi zid i Rajkovića (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2016

Iskusni ruski napadač je unadoknadi overio pobedu Zenita nad Makabijem golom iz slobodnog udarca koji ide na dušu igračima gostiju koji su stajali u živom zidu, ali i našem mladom golmanu...Pogledajte taj detalj u prilogu, kao i Rajkovićevu reakciju...Bivši golman Crvene zvezde je primio gol u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.