LALATOVIĆA NE NAPUŠTA OPTIMIZAM: Bolji smo od Stojanovićevog šampionskog tima

Izvor: HotSport.rs, 04.Nov.2014, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LALATOVIĆA NE NAPUŠTA OPTIMIZAM: Bolji smo od Stojanovićevog šampionskog tima

Ni navijači ni rukovodstvo, ali ni stručni štab Crvene zvezde nisu najzadovoljniji igrom koji su crveno-beli pružili u poslednjih nekoliko utakmica, posebno u duelu sa Donjim Sremom i kup meču protiv Rada, ali trener Nenad Lalatović otkriva jednu zanimljivu činjenicu.
FOTO: STARSPORT – U našim uslovima, sa pritiskom koji postoji jer, ipak, svi mi branimo ugled Crvene zvezde i imamo obavezu da jurimo trofeje, igrači daju uglavnom maksimum i osvojili su više bodova nego >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u isto vreme prošle godine tim Slaviše Stojanovića, sa Milijašem, Mrđom, Daudom, Ninkovićem! Ako sudimo po tome, potencijalu koji imamo i pojačanjima koje planiramo da dovede na zimu, onda s pravom možemo da se nadamo da ćemo odbraniti titulu, rekao je između ostalog mladi stručnjak u izjavi za Novosti.
Lalatović je kazao i da ima puno poverenje u svu trojicu napadača – rakića, Despotovića i Jovića i da će golovi s vremenom doći, a u prenosnom značenju se obratio i upravi rekavši da „ako želite da vozite automobil ponekad morate da sipate gorivo“ sa jasnom aluzijom da su igrači zaslužili da povremeno dobiju koji dinar.
Lalatovićeva želja je da Crvena zvezda do zimske pauze u najgorem slučaju zadrži samo dva boda uzaostatka za Partizanom što je prema njegovom mišljenju nadoknadivo uz jake pripreme i dobra pojačanja.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Lalatović: Imamo više bodova nego tim iz prošle sezone sa Milijašem, Daudom i Mrđom!

Izvor: Telegraf.rs, 04.Nov.2014

Ne smemo sada da se opterećujemo bilo čime osim rezultatom. Moramo da završimo jesen pobednički, da se stisnemo već protiv Čukaričkog i da bar ostanemo na minus dva boda, rekao je trener Zvezde..Trener Crvene zvezde, Nenad Lalatović zadovoljan je dosadašnjim učinkom svoje ekipe, koja je dosta...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.