LALATOVIĆ VELIKI DELIJA: Trener Zvezde dao sjajan odgovor ako bude čuo ‘Nešo odlazi’

Izvor: HotSport.rs, 27.Feb.2015, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LALATOVIĆ VELIKI DELIJA: Trener Zvezde dao sjajan odgovor ako bude čuo ‘Nešo odlazi’

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović ima mnogo problema u svojoj prvoj sezoni, zbog remija sa Radničkim u Nišu našao se na udaru javnosti, ali ne brine za svoj posao.  

- Kada navijači budu hteli i kada sa Savera budem čuo ‘Nešo odlazi’, odmah ću otići. Ali zapravo nikada neću otići, jer ću samo preći na tribine – iskren je Lalatović.
U nedelju od 15 sati njegov tim očekuje teško gostovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Jagodini gde će pokušati da nastavi pohod ka Partizanu.
- Predstojeća utakmica je, kao i svaka druga, teška za nas. Dolazi nam u trenutku kada, nažalost, nismo uspeli da pobedimo u prvom kolu proleća. Iz tog razloga je teža na psihološkom planu za moje igrače. Ali, izgovora nema. Na našu sreću, prednost prvoplasiranog tima je ostala ista, nije se povećala, samo što sada umesto 15 imamo 14 utakmica do kraja. Jagodina je jako kvalitetan tim koji igra već dugo zajedno, tim koji je uspeo u prošlom kolu da iznenadi Lučane i pobedi ih u gostima sa 3:2. Mi znamo sve o njima, a i oni znaju sve o nama. Ne bih trošio puno reči, njih sam trošio tokom ove nedelje na treninzima i tokom analiza, i naš cilj se zna. Daćemo sve od sebe da zabeležimo prvu pobedu u prolećnom delu sezone i na taj način obradujemo naše navijače – rekao je Nenad Lalatović, koji ima kadrovskih problema. 
FOTO: STARSPORT - Biće promena, i moći ćete da ih vidite u nedelju. Salami je otišao u domovinu po sertifikat, pošto ga njegov savez još uvek nije poslao. Pavićević već dva dana ima temperaturu 38. Mamadu Mbođ takođe ima temperaturu i samo njih dvojica nisu trenirali. Svi ostali su spremni. Meni je drago što su na pripremama bili prisutni i neki od vas novinara, kao i ljudi iz rukovodstva, i svi mi smo koji smo bili tamo sve vreme smo bili zadovoljni onim što su igrači pokazali i načinom na koji su igrali. Oni su pokazali da umeju, i to ste mogli da vidite, ali jednostavno, nismo ponovili tu igru u Nišu – istakao je Lalatović.
On se takođe osvrnuo na igre Gavrića i Savićevića, koji su takođe bili na udaru posle meča u Nišu.
- Gavrić je sa Zvezdom imao dogovor i pre mog dolaska na ovu poziciju. On je svoje najbolje partije u Napretku pružao igrajući na desnom boku, a sada igra po levom koji mu manje odgovara. Savićević je na pripremama, a to ste mogli i da vidite lično, pokazao odličan rad i odlične partije. Time je zaslužio da igra, on je Zvezdino dete. Nije ispunio očekivanja u Nišu, ne samo on, nego gotovo niko. Promena će biti, ali neće prvi meč u prvenstvu baciti u senku sve ono što smo gledali na pripremama. Nadam se da ćemo već od Jagodine pokazati naše pravo lice – zaključio je Lalatović.
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Partizan,   Jagodina

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LALATOVIĆ Kad čujem: "Nešo odlazi" preseliću se na tribine

Izvor: Kurir, 27.Feb.2015

Trener Zvezde uoči gostovanja u Jagodini poručio da za njegovu ekipu više nema izgovora...Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da njegova ekipa u predstojećem meču protiv Jagodine u Superligi Srbije mora da se iskupi za loš rezultat u Nišu..."Moramo da se iskupimo za kiks pred...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.