Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2023, 20:16

LALATOVIĆ REVOLTIRAN POSLE PORAZA OD ZVEZDE: Oteto prokleto!

Nije bio zadovoljan.

Trener Mladosti GAT Nenad Lalatović izneo je utiske posle poraza od Crvene zvezde (4:2) u 28. kolu Mozzart bet Superlige.

Strateg gostujućeg tima se dotakao i suđenja na ovom meču.

- Ostaje žal. Prvo poluvreme neću komentarisati suđenje, penal, jeste, nije bio. Oteto prokleto. Drugo poluvreme Zvezda je bila bolja i čestitam im na pobedi - rekao je Lalatović.

Mladi trener je imao i tokom meča >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << niz zamerki na suđenje, a posebno je revoltiran bio posle dosuđenog penala za domaće krajem prvog dela igre.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lalatović ljut posle poraza: Oteto je prokleto

Izvor: B92, 01.Apr.2023

Trener Mladosti GAT Nenad Lalatović očigledno nije bio zadovoljan suđenjem u meču sa Crvenom zvezdom...Šampion je u 29. kolu Superlige Srbije slavio sa 4:2 (2:2), ali je Lalatović imao šta da kaže posle meča...On je za Arena sport prokomentarisao posebno detalje iz prvog dela...Pre svega penal...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.