LALATOVIĆ OTKRIO: Aleksandar Luković će biti prvo pojačanje Crvene zvezde

Izvor: Kurir, 10.Dec.2014, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LALATOVIĆ OTKRIO: Aleksandar Luković će biti prvo pojačanje Crvene zvezde

Tačno je da će Luković igrati u Zvezdi. On je dete kluba i dobro zna šta ovaj dres predstavlja. Biće veliko pojačanje za nas, a uz njega će mladi igrači mnogo napredovati, rekao je trener crveno-belih

MODRIČA - Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović otkrio je danas da će prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku biti nekadašnji igrač crveno-belih Aleksandar Luković.

"Tačno je da će Luković igrati u Zvezdi. On je dete kluba i dobro zna šta ovaj dres >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << predstavlja. Biće veliko pojačanje za nas, a uz njega će mladi igrači mnogo napredovati", rekao je Lalatović posle pobede u prijateljskom meču u Modriči (7:1).

Luković je u prethodnom periodu trenirao sa crveno-belima, kao i još jedan nekadašnji igrač Zvezde Dušan Anđelković.

Luković je ponikao u Zvezdi, za koju je odigrao 84 utakmice i postigao tri gola, a osvojio je titulu prvaka Srbije i dva nacionalna kupa.

Tokom karijere igrao je još za Jedinstvo sa Uba, Slogu iz Kraljeva, Udineze, Askoli, a od letos je slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Zenitom.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je 28 mečeva.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lalatović potvrdio: Luković od proleća u Zvezdi!

Izvor: RTS, 10.Dec.2014

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović otkrio je da će prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku biti nekadašnji igrač crveno-belih Aleksandar Luković...Aleksandar Luković je ponovo će zaigrati u crveno-belom dresu na proleće, potvrdio je trener Zvezde Nenad Lalaltović..."Tačno je da će Luković...

Nastavak na RTS...

Luković se konačno vraća u Zvezdu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Dec.2014

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović otkrio je danas da će prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku biti nekadašnji igrač crveno-belih Aleksandar Luković..."Tačno je da će Luković igrati u Zvezdi. On je dete kluba i dobro zna šta ovaj dres predstavlja. Biće veliko pojačanje za nas, a uz njega...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.