Izvor: HotSport.rs, 29.Nov.2014, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LALATOVIĆ: Nisam zadovoljan, ĐURĐEVIĆ: Kod nas nema prvotimaca

Posle još jedne veoma slabe partije njegovih izabranika trener Crvene zvezde Nenad Lalatović na konferenciji za medije je iskreno priznao da nije zadovoljan igrom, ali je pronašao opravdanje u kadrovskim problemima.

– Ne mogu da budem zadovoljan igrom. Istina je da smo imali i kadrovskih problema pred ovaj meč, ali su zato neki mladi igrači dobili šansu, a na njima je da je svaki put maksimalno iskoriste. OFK >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Beograd je postigao gol iz naše greške, ali dobro je što smo mi uspeli brzo da se vratimo. U sledećem meču koji nas očekuje u Lučanima moramo da odigramo mnogo bolje, jasan je bio mladi stručnjak.
Na pitanje zbog čega je iz tima izostavljen Aleksandar Kovačević Lalatović je odgovorio:
– Hteo sam da pružim šansu nekom maldom igraču odnosno Grujiću i to je jedini razlog.
S obzirom da za ovaj meč nije mogao da računa na Rakića i Jovića očekivalo se da meč počne Despotovića pa se postavlja pitanje zbog čega trener nema poverenje u njega.
– Nije da nemam poveranje, nego sam hteo da probamo da igramo bez špica sa tri brza igrača. Da nemam poverenja da li mislite da bih ga ubacio u drugom poluvremenu kada je odlučio pobednika, objasnio je Lalatović.
Za trenera OFK Beograda od strane novinara nametalo se logično pitanje, a to je zbog čega je sastavio tim bez pet standardnih prvotimaca, na šta je on kratko odgovorio.
– U OFK Beogradu ne postoje standardni prvotimci, svi su nam podjednako važni i svi se bore za boje kluba kada se to od njih traži.
hotsport.rs – K. K.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.